Shortening = Shortening. : P29-5-032-075-1989-PDF

"This specification applies to shortening compounds, other than butter, margarine or lard, prepared from edible vegetable, animal or marine fats and oils. It is intended for use by food services in the procurement of food"--Scope.

Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.841764&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canadian General Standards Board.
Titre Shortening = Shortening.
Variante du titre Shortening
Titre de la série Government of Canada standard ; no. 32.75-89
Type de publication Série - Voir l'enregistrement principal
Langue Bilingue-[Anglais | Français]
Format Électronique
Document électronique
Note(s) "March 1989."
"Withdrawal, April 2020."
"Experience and excellence"--Cover.
Converted to GCS in 2014.
Text in English and French.
Information sur la publication Ottawa : Canadian General Standards Board, 1989, 2014, 2020.
Description [6], 4 p.
Numéro de catalogue
  • P29-5-032-075-1989-PDF
Numéro de catalogue du ministère ICS 67.200
Édition Withdrawn
Descripteurs Edible oils and fats
Purchasing
Standards
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.
Date de modification :