Ice cream, ice milk and sherbet = Crème glacée, lait glacé et sorbet. : P29-5-032-163-1989-PDF

"This specification applies to ice cream and ice milk made from milk products and to sherbet made from fruit juice or fruit and milk products. It is intended to be used by food services in the procurement of food."--Scope.

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publications.gc.ca/pub?id=9.841803&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canadian General Standards Board.
Titre Ice cream, ice milk and sherbet = Crème glacée, lait glacé et sorbet.
Variante du titre Crème glacée, lait glacé et sorbet
Titre de la série Government of Canada standard ; no. 32.163-89
Type de publication Série - Voir l'enregistrement principal
Langue Bilingue-[Anglais | Français]
Format Électronique
Document électronique
Note(s) "April 1989."
"Withdrawal, April 2020."
"Experience and excellence"--Cover.
Converted to GCS in 2014.
Text in English and French.
Information sur la publication Ottawa : Canadian General Standards Board, 1989, 2014, 2020.
Description [6], 4 p.
Numéro de catalogue
  • P29-5-032-163-1989-PDF
Numéro de catalogue du ministère ICS 67.100
Édition Withdrawn
Descripteurs Dairy products
Purchasing
Standards
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