Sodium intake of Canadians in 2017 . : H164-233/2018E-PDF
'The objective of this report is to assess the current sodium intakes of Canadians in light of the recent voluntary sodium reductions in processed foods using the most recent national dietary survey, the 2015 Canadian Community Health Survey – Nutrition (2015 CCHS). The evaluation of population sodium intakes required data on food intake of Canadians and on sodium levels in food. Details on how the analysis was conducted are provided in the Annex"--Results, p. 6.
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.855288&sl=1
Ministère/Organisme | Canada. Health Canada. |
---|---|
Titre | Sodium intake of Canadians in 2017 . |
Type de publication | Monographie |
Langue | [Anglais] |
Autres langues publiées | [Français] |
Format | Électronique |
Document électronique | |
Note(s) | Issued also in French under title: L'apport en sodium chez les Canadiens en 2017. Cover title. "Publication date: July 2018." Issued also in HTML format. Includes bibliographical references. |
Information sur la publication | Ottawa : Health Canada, 2018. |
Description | 14 p. : col. charts |
ISBN | 9780660262659 |
Numéro de catalogue |
|
Numéro de catalogue du ministère | 180025 |
Descripteurs | Sodium Nutrition Statistics |
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.- Date de modification :