Guidance for evaluating human health impacts in environmental assessment : country foods. : H129-54/5-2018E-PDF

"This document provides generic guidance on predicting human health risks associated with contaminants affecting country foods (also known as traditional foods) in federal environmental assessments (EA) of proposed major resource and infrastructure projects. It presents the principles, current practices and basic information Health Canada looks for when it reviews the environmental impact statement (EIS) or other reports submitted by project proponents as part of the EA process"--Purpose, p. 2.

Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.855584&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canada. Health Canada.
Canada. Healthy Environments and Consumer Safety Branch.
Titre Guidance for evaluating human health impacts in environmental assessment : country foods.
Type de publication Monographie
Langue [Anglais]
Autres langues publiées [Français]
Format Électronique
Document électronique
Note(s) Issued also in French under title: Conseils pour l’évaluation des impacts pour la santé humaine dans le cadre des évaluations environnementales : les aliments traditionnels.
"Publication date: May 2018."
Issued also in HTML format.
Includes bibliographical references.
Information sur la publication Ottawa : Health Canada, 2018.
Description ii, 46 p.
ISBN 9780660263335
Numéro de catalogue
  • H129-54/5-2018E-PDF
Numéro de catalogue du ministère 180027
Descripteurs Wild foods--Health aspects
Pollution--Health aspects
Environmental impact assessment
Handbooks
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.
Date de modification :