Guidance for evaluating human health effects in impact assessment : country foods. : H129-54/5-2023E-PDF
"This document provides generic guidance on assessing potential human health risks associated with contaminants affecting country foods (also known as traditional foods) in federal impact assessments (IAs) of proposed major resource and infrastructure projects in Canada"--Purpose of this document, page 3.
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.930343&sl=1
Ministère/Organisme | Canada. Health Canada, issuing body. |
---|---|
Titre | Guidance for evaluating human health effects in impact assessment : country foods. |
Type de publication | Monographie |
Langue | [Anglais] |
Autres langues publiées | [Français] |
Édition précédente | Guidance for evaluating human health impacts in environmental assessment |
Format | Électronique |
Document électronique | |
Note(s) | Issued also in French under title: Conseils pour l'évaluation des effets sur la santé humaine dans le cadre d'une évaluation d'impact : les aliments traditionnels. "Pub.: 230593." Includes bibliographical references. |
Information sur la publication | Ottawa, ON : Health Canada = Santé Canada, December 2023. ©2023 |
Description | 1 online resource (ii, 48 pages) : illustrations |
ISBN | 9780660688329 |
Numéro de catalogue |
|
Descripteurs | Food contamination -- Canada. Natural foods -- Health aspects -- Canada. Health risk assessment -- Canada. |
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.- Date de modification :