Understanding the Safe Food for Canadians Regulations : a handbook for Canadian businesses. : A104-142/2018E-PDF

"The handbook provides a general overview of the Safe Food for Canadians Regulations (SFCR) to help you: review and navigate through the SFCR, and access other important electronic guidance materials to help you understand how these requirements impact your business. The handbook is intended for food businesses, including exporters and importers, who need to comply with the SFCR when they come into force on January 15th, 2019"--Introd., p. 1.

Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.857951&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canadian Food Inspection Agency.
Titre Understanding the Safe Food for Canadians Regulations : a handbook for Canadian businesses.
Type de publication Monographie
Langue [Anglais]
Autres langues publiées [Français]
Format Électronique
Document électronique
Note(s) Issued also in French under title: Comprendre le projet de Règlement sur la salubrité des aliments au Canada : guide à l'intention des entreprises alimentaires.
Cover title.
"CFIA P0965E-18."
Issued also in HTML format.
Information sur la publication [Ottawa] : Canadian Food Inspection Agency, c2018.
Description 20 p.
ISBN 9780660269856
Numéro de catalogue
  • A104-142/2018E-PDF
Descripteurs Food
Safety regulations
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