Crustaceans : China. : A74-3/102-2014E-PDF

"China’s capacity to produce fish and seafood to meet both domestic and export needs has developed rapidly due to improvements in aquaculture production, capture practices and supply chain processing. The country is nearing the limits of what can be achieved by technology, and given the increases in consumer consumption being noted, China will have to rely on imports"--Executive summary, p. [1].

Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.858740&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canada. Agriculture and Agri-Food Canada.
Titre Crustaceans : China.
Titre de la série Market Access Secretariat, global analysis report
Type de publication Série - Voir l'enregistrement principal
Langue [Anglais]
Autres langues publiées [Français]
Format Électronique
Document électronique
Note(s) "March 2014."
"Growing Forward 2."
Title from cover.
Issued also in French under title: Les crustacés : Chine.
Includes bibliographical references.
Information sur la publication Ottawa : Agriculture and Agri-Food Canada, 2014.
Description 11 p. : ill., photographs
Numéro de catalogue
  • A74-3/102-2014E-PDF
Descripteurs Fish
Seafood
Market analysis
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.
Date de modification :