Crustaceans : China. : A74-3/102-2014E-PDF
"China’s capacity to produce fish and seafood to meet both domestic and export needs has developed rapidly due to improvements in aquaculture production, capture practices and supply chain processing. The country is nearing the limits of what can be achieved by technology, and given the increases in consumer consumption being noted, China will have to rely on imports"--Executive summary, p. [1].
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.858740&sl=1
Ministère/Organisme | Canada. Agriculture and Agri-Food Canada. |
---|---|
Titre | Crustaceans : China. |
Titre de la série | Market Access Secretariat, global analysis report |
Type de publication | Série - Voir l'enregistrement principal |
Langue | [Anglais] |
Autres langues publiées | [Français] |
Format | Électronique |
Document électronique | |
Note(s) | "March 2014." "Growing Forward 2." Title from cover. Issued also in French under title: Les crustacés : Chine. Includes bibliographical references. |
Information sur la publication | Ottawa : Agriculture and Agri-Food Canada, 2014. |
Description | 11 p. : ill., photographs |
Numéro de catalogue |
|
Descripteurs | Fish Seafood Market analysis |
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.- Date de modification :