Report on the biscuit and confectionery industry in Canada . : CS32-202E-PDF

Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.861913&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canada. Dominion Bureau of Statistics.
Titre Report on the biscuit and confectionery industry in Canada .
Variante du titre Biscuit and confectionary industry in Canada 1921
Type de publication Série
Langue [Anglais]
Suivi de Report on the biscuit, confectionery, cocoa and chocolate industries in Canada ; Began with 1928; ceased with 1946.
Format Électronique
Note(s) Digitized edition from print [produced by Statistics Canada].
Title from cover.
Issued also in print and on microfiche.
Merged with: Report on the cocoa and chocolate industry in Canada, to become: Report on the biscuit, confectionery, cocoa, and chocolate industries in Canada.
Continues in part: Bread, biscuits, confectionery and ice cream.
Information sur la publication Ottawa : Dominion Bureau of Statistics, [1922-1929]
Chronologie Began with 1920; ceased with 1927.
Périodicité Annual
Numéro de catalogue
  • CS32-202E-PDF
Descripteurs Manufacturing industry
Food
Numéros
Cliquez ici pour agrandir le tout
1927 Cliquer pour agrandir
1926 Cliquer pour agrandir
1925 Cliquer pour agrandir
1924 Cliquer pour agrandir
1923 Cliquer pour agrandir
1922 Cliquer pour agrandir
1921 Cliquer pour agrandir
1920 Cliquer pour agrandir
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.
Date de modification :