Report on the biscuit and confectionery industry in Canada . : CS32-202E-PDF
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.861913&sl=1
Ministère/Organisme | Canada. Dominion Bureau of Statistics. |
---|---|
Titre | Report on the biscuit and confectionery industry in Canada . |
Variante du titre | Biscuit and confectionary industry in Canada 1921 |
Type de publication | Série |
Langue | [Anglais] |
Suivi de | Report on the biscuit, confectionery, cocoa and chocolate industries in Canada ; Began with 1928; ceased with 1946. |
Format | Électronique |
Note(s) | Digitized edition from print [produced by Statistics Canada]. Title from cover. Issued also in print and on microfiche. Merged with: Report on the cocoa and chocolate industry in Canada, to become: Report on the biscuit, confectionery, cocoa, and chocolate industries in Canada. Continues in part: Bread, biscuits, confectionery and ice cream. |
Information sur la publication | Ottawa : Dominion Bureau of Statistics, [1922-1929] |
Chronologie | Began with 1920; ceased with 1927. |
Périodicité | Annual |
Numéro de catalogue |
|
Descripteurs | Manufacturing industry Food |
Numéros | 1927 Cliquer pour agrandir1926 Cliquer pour agrandir1925 Cliquer pour agrandir1924 Cliquer pour agrandir1923 Cliquer pour agrandir1922 Cliquer pour agrandir1921 Cliquer pour agrandir1920 Cliquer pour agrandir |
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.- Date de modification :