A comparison of live cattle prices and carcass costs / by H. Bruce Huff. : CP32-22/1976-3E-PDF
"This study was designed to assess how accurately live cattle prices reflected their actual carcass value and to compare cattle prices between major markets used by producers"--Executive Summary, page v.
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.895613&sl=1
Ministère/Organisme | Canada. Commission of Inquiry into the Marketing of Beef and Veal, issuing body. |
---|---|
Titre | A comparison of live cattle prices and carcass costs / by H. Bruce Huff. |
Titre de la série | Research report ; no. 3 |
Type de publication | Série - Voir l'enregistrement principal |
Langue | [Anglais] |
Autres langues publiées | [Français] |
Format | Électronique |
Document électronique | |
Note(s) | Digitized edition from print [produced by Privy Council Office]. Issued also in French under title: Comparaison entre les prix du bétail sur pied et ceux des carcasses. Includes bibliographical references. Foreword -- Executive Summary -- Table of Contents -- Nature of the Problem -- Objectives, Scope and Methodology of the Study -- Results of the Study -- Summary and Conclusions -- Appendices. |
Information sur la publication | Ottawa : Commission of Inquiry into the Marketing of Beef and Veal : Minister of Supply and Services Canada, February 1976. ©1976 |
Auteur / Contributeur | Huff, H. Bruce, author. |
Description | 1 online resource (viii, 30 pages). |
Numéro de catalogue |
|
Descripteurs | Beef cattle -- Prices -- Canada. Beef -- Prices -- Canada. Beef industry -- Canada. |
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.- Date de modification :