Impact of COVID-19 on food services and drinking places, first quarter of 2021 / by Shivani Sood. : CS45-28/1-2021-9E-PDF

"From mid-January to mid-February 2021, Statistics Canada conducted the Canadian Survey on Business Conditions to better understand the ongoing effects of the pandemic on businesses and business expectations moving forward. This article provides insights on those expectations, as well as on specific realities faced by food services and drinking places"--page [2].

Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.897633&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Statistics Canada, issuing body.
Titre Impact of COVID-19 on food services and drinking places, first quarter of 2021 / by Shivani Sood.
Titre de la série StatCan COVID-19 : data to insights for a better Canada
Type de publication Série - Voir l'enregistrement principal
Langue [Anglais]
Autres langues publiées [Français]
Format Électronique
Document électronique
Note(s) Issued also in French under title: Les répercussions de la COVID-19 sur les services de restauration et les débits de boissons, premier trimestre de 2021.
Issued also in HTML format.
"Release date: March 18, 2021."
Includes bibliographical references (page 8).
Information sur la publication [Ottawa] : Statistics Canada = Statistique Canada, 2021.
©2021
Auteur / Contributeur Sood, Shivani, author.
Description 1 online resource (8 unnumbered pages) : charts.
Numéro de catalogue
  • CS45-28/1-2021-9E-PDF
Descripteurs Food industry and trade -- Canada -- Statistics.
COVID-19 (Disease) -- Economic aspects -- Canada -- Statistics.
COVID-19 Pandemic, 2020- -- Economic aspects -- Canada -- Statistics.
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.
Date de modification :