Fish silage : the protein solution / K.A. Winter, L.A.W. Feltham. : A42-55/1983-6E-PDF
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.901106&sl=1
Ministère/Organisme | Canada. Agriculture Canada. Research Branch, issuing body. |
---|---|
Titre | Fish silage : the protein solution / K.A. Winter, L.A.W. Feltham. |
Titre de la série | Contribution / Agriculture Canada Research Branch ; 1983-6E. |
Type de publication | Série - Voir l'enregistrement principal |
Langue | [Anglais] |
Autres langues publiées | [Français] |
Format | Électronique |
Document électronique | |
Note(s) | Digitized edition from print [by Agriculture and Agri-Food Canada]. Issued also in French under title: Le poisson ensilé : une nouvelle source de protéines. Includes bibliographical references (page 15). |
Information sur la publication | [Ottawa] : Agriculture Canada, Research Branch, 1983. ©1983 |
Auteur / Contributeur | Winter, K. A. |
Description | 1 online resource (16 pages). |
Numéro de catalogue |
|
Descripteurs | Fermented fish -- Canada. Fish as food -- Canada. Fish protein concentrate. Fishery products -- Canada. |