The composition of Canadian cheddar and process cheese / by E.G. Hood and A.H. White. : A12-2/79-1927E-PDF
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publications.gc.ca/pub?id=9.904328&sl=1
Ministère/Organisme | Canada. Department of Agriculture, issuing body. |
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Titre | The composition of Canadian cheddar and process cheese / by E.G. Hood and A.H. White. |
Titre de la série | Bulletin, New series ; no. 79 |
Type de publication | Série - Voir l'enregistrement principal |
Langue | [Anglais] |
Autres langues publiées | [Français] |
Format | Électronique |
Document électronique | |
Note(s) | Title from cover. Digitized editin from print [provided by Agriculture and Agri-Food Canada]. Issued also in French under title : La composition du fromage cheddar canadien et du fromage refait. Includes bibliographical references. |
Information sur la publication | Ottawa : Department of Agriculture, 1927. |
Auteur / Contributeur | Hood, E. G., author. |
Description | 1 online resource (18 pages). |
Numéro de catalogue |
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Descripteurs | Cheese -- Canada -- Composition. |