Effects of application of food grade mineral oil to peas, lentils and food-type soybeans on quality attributes / Dr. Ning Wang. : A94-1/2020-4E-PDF
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.905957&sl=1
Ministère/Organisme | Grain Research Laboratory (Canada), issuing body. Canadian Grain Commission, issuing body. |
---|---|
Titre | Effects of application of food grade mineral oil to peas, lentils and food-type soybeans on quality attributes / Dr. Ning Wang. |
Titre de la série | Grain Research Laboratory technical bulletin |
Type de publication | Série - Voir l'enregistrement principal |
Langue | [Anglais] |
Autres langues publiées | [Français] |
Format | Électronique |
Document électronique | |
Note(s) | Issued also in French under title: Effets de l’application d’huile minérale de qualité alimentaire sur les attributs de qualité des pois, des lentilles et du soja alimentaire. Includes bibliographical references (page [2]). |
Information sur la publication | [Winnipeg] : Canadian Grain Commission = Commission canadienne des grains, [2020] |
Auteur / Contributeur | Wing, Ning, author. |
Description | 1 online resource (5 unnumbered pages) : charts. |
Numéro de catalogue |
|
Descripteurs | Food additives -- Canada. Mineral oils -- Canada. |