Ethyl carbamate in alcoholic beverages and vinegars - April 1, 2018 to March 31, 2019 : food chemistry - targeted surveys - final report. : A104-238/2020E-PDF
"The main objectives of this targeted survey were to generate further baseline surveillance data on the level of EC in alcoholic beverages and vinegars available on the Canadian retail market, and to compare the prevalence of EC in foods targeted in this survey with that of similar products in other targeted surveys and scientific literature"--Page 3.
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.906227&sl=1
Ministère/Organisme | Canadian Food Inspection Agency, issuing body. |
---|---|
Titre | Ethyl carbamate in alcoholic beverages and vinegars - April 1, 2018 to March 31, 2019 : food chemistry - targeted surveys - final report. |
Type de publication | Monographie |
Langue | [Anglais] |
Autres langues publiées | [Français] |
Format | Électronique |
Document électronique | |
Note(s) | Issued also in French under title: Le carbamate d’éthyle dans les boissons alcoolisées et les vinaigres – 1 avril 2018 au 31 mars 2019 : chimie alimentaire - études ciblées - rapport final. Issued also in HTML format. Includes bibliographical references (page 8). |
Information sur la publication | [Ottawa] : Canadian Food Inspection Agency = Agence canadienne d'inspection des aliments, [2020] |
Description | 1 online resource (8 pages) |
Numéro de catalogue |
|
Descripteurs | Urethane -- Canada -- Statistics. Alcoholic beverages -- Canada -- Testing. Vinegar -- Canada -- Testing. Food adulteration and inspection -- Risk assessment -- Canada. |
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.- Date de modification :