2019 Canada's Food Guide - Food Classification System : summary of methodologies. : H164-331/1-2022E-PDF
"To support researchers and nutrition professionals in performing consistent assessment of food intake alignment with the 2019 Canada's Food Guide (2019 CFG), HC designed the 2019 Canada's Food Guide Classification System (2019 CFG-FCS). This surveillance tool classifies foods found in the Canadian Nutrient File (CNF), Canada's standard reference food composition database, into categories and tiers based on their alignment with the 2019 CFG"--Background, page 3.
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.912484&sl=1
Ministère/Organisme | Canada. Health Canada, issuing body. |
---|---|
Titre | 2019 Canada's Food Guide - Food Classification System : summary of methodologies. |
Type de publication | Monographie |
Langue | [Anglais] |
Autres langues publiées | [Français] |
Format | Électronique |
Document électronique | |
Note(s) | Cover title. "Publication date: June 2022." Issued also in French under title: Système de classification des aliments du Guide alimentaire canadien 2019 : résumé des méthodologies. |
Information sur la publication | Ottawa, ON : Health Canada = Santé Canada, 2022. ©2022 |
Description | 1 online resource (4 pages) |
ISBN | 9780660441481 |
Numéro de catalogue |
|
Numéro de catalogue du ministère | 220243 |
Descripteurs | Food -- Canada -- Classification. Nutrition policy -- Canada. |
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.- Date de modification :