Restaurants, bars, and food services. : CC273-3/46-2022E-PDF

"This document is for employers, managers, supervisors, and workers in establishments that serve food and drink including restaurants, bars, pubs, bistros, coffee shops, bakeries, cafeterias, food trucks, supermarket food preparation areas, concession stands, etc"--Introduction.

Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.924126&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canadian Centre for Occupational Health and Safety, issuing body.
Titre Restaurants, bars, and food services.
Titre de la série [COVID-19 health and safety resources]
Type de publication Série - Voir l'enregistrement principal
Langue [Anglais]
Autres langues publiées [Français]
Édition précédente Coronavirus (COVID-19) tips - restaurants and food services. 2020
Format Électronique
Document électronique
Note(s) Caption title.
Issued also in French under title: Restaurants, bars et services alimentaires.
Information sur la publication [Ottawa] : Canadian Centre for Occupational Health and Safety, [2022]
Description 1 online resource (8 unnumbered pages) : illustrations.
Numéro de catalogue
  • CC273-3/46-2022E-PDF
Descripteurs Food service -- Canada -- Safety measures.
Food service employees -- Health and hygiene -- Canada.
COVID-19 (Disease) -- Canada -- Safety measures.
COVID-19 (Disease) -- Canada -- Prevention.
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.
Date de modification :