Meat processing. : CC273-3/65-2022E-PDF
"This document is for employers, managers, and workers in the meat products industry including abattoirs, processing, and packing"--Introduction.
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.924194&sl=1
Ministère/Organisme | Canadian Centre for Occupational Health and Safety, issuing body. |
---|---|
Titre | Meat processing. |
Titre de la série | [COVID-19 health and safety resources] |
Type de publication | Série - Voir l'enregistrement principal |
Langue | [Anglais] |
Autres langues publiées | [Français] |
Format | Électronique |
Document électronique | |
Note(s) | Caption title. Issued also in French under title: Transformation de la viande. |
Information sur la publication | [Ottawa] : Canadian Centre for Occupational Health and Safety, [2023] |
Description | 1 online resource (8 unnumbered pages) : illustrations. |
Numéro de catalogue |
|
Descripteurs | Meat industry and trade -- Employees -- Health and hygiene -- Canada. COVID-19 (Disease) -- Canada -- Safety measures. COVID-19 (Disease) -- Canada -- Prevention. |
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.- Date de modification :