Food Safety Action Plan report : 2010-2011 targeted surveys - allergens : gluten in ground spices. : A104-520/2011E-PDF

"The main objective of the gluten in ground spices survey was to obtain baseline information regarding the presence and levels of gluten in ground spices. To identify potential food safety concerns relating to gluten in ground spices"--Executive summary, page 2.

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publications.gc.ca/pub?id=9.937947&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canadian Food Inspection Agency, issuing body.
Titre Food Safety Action Plan report : 2010-2011 targeted surveys - allergens : gluten in ground spices.
Variante du titre Gluten in ground spices
Type de publication Monographie
Langue [Anglais]
Autres langues publiées [Français]
Format Électronique
Document électronique
Note(s) Cover title.
"TS-CHEM-10/11."
Issued also in French under title: Salubrité des aliments plan d’action rapport : enquêtes ciblées 2010-2011 - allergènes : gluten dans les épices moulues.
Includes bibliographical references (page 10).
Information sur la publication [Ottawa] : Canadian Food Inspection Agency = Agence canadienne d'inspection des aliments, [2011]
Description 1 online resource (10 pages)
Numéro de catalogue
  • A104-520/2011E-PDF
Descripteurs Food -- Gluten content -- Canada.
Spices -- Canada.
Food adulteration and inspection -- Canada.
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