Food Safety Action Plan report : 2010-2011 targeted surveys - allergens : milk and egg proteins in beer. : A104-524/2011E-PDF

"The main objective of this survey was to obtain baseline information regarding the presence and levels of milk and egg in beer. To identify potential food safety concerns relating to the presence of milk and egg in beer"--Executive summary, page 2.

Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.937966&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canadian Food Inspection Agency, issuing body.
Titre Food Safety Action Plan report : 2010-2011 targeted surveys - allergens : milk and egg proteins in beer.
Variante du titre Milk and egg proteins in beer
Type de publication Monographie
Langue [Anglais]
Autres langues publiées [Français]
Format Électronique
Document électronique
Note(s) Cover title.
"TS-CHEM-10/11."
Issued also in French under title: Plan d’action pour assurer la sécurité des produits alimentaires rapport : enquêtes ciblées 2010-2011 - allergènes : protéines de lait et d’œufs dans la bière.
Includes bibliographical references (page 9).
Information sur la publication [Ottawa] : Canadian Food Inspection Agency = Agence canadienne d'inspection des aliments, [2011]
Description 1 online resource (9 pages) : graphs
Numéro de catalogue
  • A104-524/2011E-PDF
Descripteurs Allergens -- Canada.
Beer industry -- Canada.
Food adulteration and inspection -- Canada.
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