Food Safety Action Plan report : 2011-2012 targeted surveys - chemistry : dioxins and dioxin-like compounds in selected foods. : A104-550/2012E-PDF

"The main objective of this targeted survey was to provide baseline data regarding the presence and levels of dioxins and dioxin-like compounds in selected foods (specifically vegetable oils and fats, dairy-containing foods, nut/seed butters, nutritional supplements/meal replacements, and guar gums) available on the Canadian retail market. Dioxins and dioxin-like compounds are chemical contaminants that have been associated with a wide range of adverse health effects in laboratory animals and humans"--Executive summary, page 2.

Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.938014&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canadian Food Inspection Agency, issuing body.
Titre Food Safety Action Plan report : 2011-2012 targeted surveys - chemistry : dioxins and dioxin-like compounds in selected foods.
Variante du titre Dioxins and dioxin-like compounds in selected foods
Type de publication Monographie
Langue [Anglais]
Autres langues publiées [Français]
Format Électronique
Document électronique
Note(s) Cover title.
"TS-CHEM-11/12."
Issued also in French under title: Plan d’action pour assurer la sécurité des produits alimentaires rapport : 2011-2012 études ciblées - chimie : résidus de dioxines et de composés semblables dans certains aliments.
Includes bibliographical references (pages 37-39).
Information sur la publication [Ottawa] : Canadian Food Inspection Agency = Agence canadienne d'inspection des aliments, [2012]
Description 1 online resource (39 pages) : illustrations, graphs
Numéro de catalogue
  • A104-550/2012E-PDF
Descripteurs Dioxins -- Canada.
Food adulteration and inspection -- Canada.
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.
Date de modification :