Food Safety Action Plan report : 2011-2012 targeted surveys - chemistry : food colours in selected foods. : A104-551/2012E-PDF

"The main objectives of this targeted survey was to provide baseline data regarding the presence and actual use levels of food colours in selected foods (candy, coloured snacks/chips, fresh oranges, marmalade, orange juice, ready-to-serve beverages, savoury sauces, spices, sweets and wasabi products) available on the Canadian retail market, and to compare current results with the results of previous FSAP targeted surveys on food colours, where feasible"--Executive summary, page 3.

Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.938015&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canadian Food Inspection Agency, issuing body.
Titre Food Safety Action Plan report : 2011-2012 targeted surveys - chemistry : food colours in selected foods.
Variante du titre Food colours in selected foods
Type de publication Monographie
Langue [Anglais]
Autres langues publiées [Français]
Format Électronique
Document électronique
Note(s) Cover title.
"TS-CHEM-11/12."
Issued also in French under title: Plan d’action pour assurer la sécurité des produits alimentaires rapport : 2011-2012 études ciblées - chimie : colorants alimentaires dans certains produits alimentaires.
Includes bibliographical references (pages 31-33).
Information sur la publication [Ottawa] : Canadian Food Inspection Agency = Agence canadienne d'inspection des aliments, [2012]
Description 1 online resource (33 pages) : graphs
Numéro de catalogue
  • A104-551/2012E-PDF
Descripteurs Coloring matter in food.
Food adulteration and inspection -- Canada.
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.
Date de modification :