Targeted survey report : 2012/2013-2013/14 targeted surveys : targeted survey investigating bacterial pathogens and generic E. coli in spices. : A104-591/2014E-PDF

"The main objectives of the 2012/13– 2013/14 targeted surveys reviewed in this report were to generate baseline surveillance data on the bacterial pathogens Salmonella, Clostridium perfringens (C. perfringens) and Bacillus cereus (B. cereus), as well as on generic Escherichia coli (E. coli), an indicator of fecal contamination, in a variety of spices available in the Canadian market"--Executive summary, page 2.

Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.938104&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canadian Food Inspection Agency, issuing body.
Titre Targeted survey report : 2012/2013-2013/14 targeted surveys : targeted survey investigating bacterial pathogens and generic E. coli in spices.
Variante du titre Targeted survey investigating bacterial pathogens and generic E. coli in spices
Type de publication Monographie
Langue [Anglais]
Autres langues publiées [Français]
Format Électronique
Document électronique
Note(s) Cover title.
"RDIMS # 6332617."
Issued also in French under title: Rapport sur les études ciblées : études ciblées de 2012-2013 à 2013-2014 : étude ciblée sur la présence d’agents pathogènes bactériens et de la bactérie E. coli générique dans les épices.
Includes bibliographical references (pages 14-15).
Information sur la publication [Ottawa] : Canadian Food Inspection Agency = Agence canadienne d'inspection des aliments, [2014]
Description 1 online resource (19 pages)
Numéro de catalogue
  • A104-591/2014E-PDF
Descripteurs Spices -- Canada.
Escherichia coli -- Canada.
Salmonella -- Canada.
Clostridium perfringens -- Canada.
Bacillus cereus -- Canada.
Pathogenic bacteria -- Canada.
Food adulteration and inspection -- Canada.
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.
Date de modification :