Le boeuf-- choix et cuisson . : A63-1/12-1939F-PDF

Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.804705&sl=0

Publication information
Department/Agency Canada. Ministère de l'agriculture.
Title Le boeuf-- choix et cuisson .
Variant title Demandez du boeuf marque, exigez la marque rouge ou bleue
Series title Bulletin de la ménagère ; 12
Publication type Series - View Master Record
Language [French]
Other language editions [English]
Earlier edition Le boeuf, choix et cuisson /
Format Electronic
Electronic document
Note(s) « Publication 547, Publié en mai 1939 ».
Sur la couv. : Service des marchés.
Publication historique numérisée par Agriculture et Agroalimentaire Canada.
Publié aussi en anglais sous le titre : Beef-- how to choose and cook it.
Publishing information Ottawa : Dominion du Canada, Ministère de l'agriculture, 1936.
Description 30 p. : ill. en coul.
Catalogue number
  • A63-1/12-1939F-PDF
Departmental catalogue number Publication 547
Edition Révision.
Subject terms Art culinaire
Viande
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.
Date modified: