Le boeuf-- choix et cuisson . : A63-1/12-1939F-PDF
Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.804705&sl=0
Department/Agency | Canada. Ministère de l'agriculture. |
---|---|
Title | Le boeuf-- choix et cuisson . |
Variant title | Demandez du boeuf marque, exigez la marque rouge ou bleue |
Series title | Bulletin de la ménagère ; 12 |
Publication type | Series - View Master Record |
Language | [French] |
Other language editions | [English] |
Earlier edition | Le boeuf, choix et cuisson / |
Format | Electronic |
Electronic document | |
Note(s) | « Publication 547, Publié en mai 1939 ». Sur la couv. : Service des marchés. Publication historique numérisée par Agriculture et Agroalimentaire Canada. Publié aussi en anglais sous le titre : Beef-- how to choose and cook it. |
Publishing information | Ottawa : Dominion du Canada, Ministère de l'agriculture, 1936. |
Description | 30 p. : ill. en coul. |
Catalogue number |
|
Departmental catalogue number | Publication 547 |
Edition | Révision. |
Subject terms | Art culinaire Viande |
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.- Date modified: