Canada - excellence at your table  : A22-401/2005E-PDF

Cover image

This book invites readers to explore Canada through recipes that reflect the diversity of its territory and inhabitants. It features a full range of palate-pleasing food and drink that Canada offers, such as wild rice, bison, maple syrup, salmon, lentils, morel mushrooms, snow rabbit, blue mussels, wild blueberries, and ice wines. Sections include appetizers, salads, soups, main dishes, fish and seafood, side dishes, desserts, cocktails, and alcohol-free beverages.

Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.687749&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canada. Agriculture and Agri-Food Canada. Agri-Food Trade Service.
Titre Canada - excellence at your table
Type de publication Monographie
Langue [Anglais]
Autres langues publiées [Français], [Allemand], [Allemand], [Espagnol; castillan], [Espagnol; castillan]
Format Électronique
Document électronique
Note(s) "We invite you to explore Canada through these recipes that reflect the diversity of our vast territory and the people who inhabit it. From appetizer to dessert, from aperitif to digestif, Canada offers a full range of palate-pleasing food and drink."--Page 5 of 137.
Information sur la publication Ottawa - Ontario : Agriculture and Agri-Food Canada. ©2005, revised 2006.
Description 137p.photographs
ISBN 0-662-41422-5
Numéro de catalogue
  • A22-401/2005E-PDF
Édition Second edition
Descripteurs Cooking
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.
Date de modification :