Emergency food service : planning for disasters  : HP5-25/2007E-PDF

Cover image

This revised manual, produced by the Centre for Emergency Preparedness and Response of the Public Health Agency of Canada, is intended to help professionals to deliver emergency food service in a disaster. The target audience includes emergency food service personnel, dietitians, nutritionists, home economists, public health officers, health care personnel, food caterers and relevant volunteer organizations such as the Canadian Red Cross and the Salvation Army.

Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.689249&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Centre for Emergency Preparedness and Response (Canada)
Titre Emergency food service : planning for disasters
Type de publication Monographie
Langue [Anglais]
Autres langues publiées [Français]
Format Électronique
Document électronique
Autres formats offerts Papier-[Anglais]
Information sur la publication Ottawa - Ontario : Public Health Agency of Canada. 2007.
Description 91p.figs., illus., organization chart, references, tables
ISBN 978-0-662-45002-3
Numéro de catalogue
  • HP5-25/2007E-PDF
Descripteurs Food supply
Emergency preparedness
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.
Date de modification :