Emergency food service : planning for disasters : HP5-25/2007E-PDF
This revised manual, produced by the Centre for Emergency Preparedness and Response of the Public Health Agency of Canada, is intended to help professionals to deliver emergency food service in a disaster. The target audience includes emergency food service personnel, dietitians, nutritionists, home economists, public health officers, health care personnel, food caterers and relevant volunteer organizations such as the Canadian Red Cross and the Salvation Army.
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.689249&sl=1
Ministère/Organisme | Centre for Emergency Preparedness and Response (Canada) |
---|---|
Titre | Emergency food service : planning for disasters |
Type de publication | Monographie |
Langue | [Anglais] |
Autres langues publiées | [Français] |
Format | Électronique |
Document électronique | |
Autres formats offerts | Papier-[Anglais] |
Information sur la publication | Ottawa - Ontario : Public Health Agency of Canada. 2007. |
Description | 91p.figs., illus., organization chart, references, tables |
ISBN | 978-0-662-45002-3 |
Numéro de catalogue |
|
Descripteurs | Food supply Emergency preparedness |
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.- Date de modification :