Requirements for operators of abattoirs, rendering plants and dead stock collection centres  : A104-116/2014E-PDF

Cover image

Provides an overview of federal livestock identification and traceability requirements. Note that provincial and territorial requirements may also apply.

Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.699709&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canadian Food Inspection Agency.
Titre Requirements for operators of abattoirs, rendering plants and dead stock collection centres
Variante du titre Livestock Identification and Traceability Program
Type de publication Monographie
Langue [Anglais]
Autres langues publiées [Français]
Format Électronique
Document électronique
Autres formats offerts Papier-[Anglais | Français]
Note(s) The catalogue number (A104-116/2014) and ISBN (978-1-100-54712-1) for the bilingual print edition have been incorrectly copied in this electronic publication.
Information sur la publication Ottawa - Ontario : Canadian Food Inspection Agency c2014.
Description 5p.
Numéro de catalogue
  • A104-116/2014E-PDF
Descripteurs Slaughtering
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.
Date de modification :