Sweet-cream butter : Part I, A critical study of the sweet cream buttermaking process / by F.T. Shutt ; with the assistance of A.T. Charron. Part II, Directions for the manufacture of butter from sweet... : A12-3/13-1907E-PDF

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Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canada. Department of Agriculture.
Canada. Department of Agriculture. Dairy and Cold Storage Branch.
Titre Sweet-cream butter : Part I, A critical study of the sweet cream buttermaking process / by F.T. Shutt ; with the assistance of A.T. Charron. Part II, Directions for the manufacture of butter from sweet or unripened cream / by J.G. Bouchard.
Variante du titre Critical study of the sweet cream buttermaking process
Directions for the manufacture of butter from sweet or unripened cream
Titre de la série Bulletin, Dairy and Cold Storage Commissioner's series ; no. 13
Type de publication Série - Voir l'enregistrement principal
Langue [Anglais]
Autres langues publiées [Français]
Format Électronique
Document électronique
Note(s) "February 1907".
Historical publication digitized in 2012 by Agriculture and Agri-Food Canada.
Issued also in French under title: Beurre de crème douce.
Information sur la publication Ottawa : Department of Agriculture, Branch of the Dairy and Cold Storage Commissioner, 1907.
Auteur / Contributeur Shutt, Frank T. (Frank Thomas), 1859-1940.
Bouchard, J. G.
Charron, A. T.
Description 15 p.
Numéro de catalogue
  • A12-3/13-1907E-PDF
Descripteurs Butter
Dairy industry
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