Coronavirus (COVID-19) tips - food processing. : CC274-12/2020E-PDF
"Note that this guidance is just some of the adjustments organizations can make during a pandemic. Adapt this list by adding your own good practices and policies to meet your organization’s specific needs"--Page [3].
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.886949&sl=1
Ministère/Organisme | Canadian Centre for Occupational Health and Safety. |
---|---|
Titre | Coronavirus (COVID-19) tips - food processing. |
Variante du titre | Food processing |
Type de publication | Monographie |
Langue | [Anglais] |
Autres langues publiées | [Français] |
Édition ultérieure | Food manufacturing and processing. 2022 |
Format | Électronique |
Document électronique | |
Note(s) | Title from caption. Issued also in French under title: Coronavirus (COVID-19) - conseils - transformation des aliments. |
Information sur la publication | [Hamilton, Ontario] : Canadian Centre for Occupational Health and Safety, April 16, 2020. |
Description | 1 online resource (3 unnumbered pages) |
Numéro de catalogue |
|
Descripteurs | COVID-19 (Disease) -- Social aspects -- Canada. Food industry and trade -- Canada -- Safety measures. COVID-19 (Disease) -- Canada -- Prevention. |
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.- Date de modification :