Food manufacturing and processing. : CC273-3/42-2022E-PDF

"This tip sheet is for employers and workers of food manufacturers and processors including those who produce dairy and milk products, food, canned fruits and vegetables, baked goods, candy and chocolate products, frozen foods, etc. It provides an overview of potential hazards and risks due to COVID-19 and guidance regarding control measures. Refer to the meat processing tip sheet (CCOHS) for more tips"--Introduction.

Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.924110&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canadian Centre for Occupational Health and Safety, issuing body.
Titre Food manufacturing and processing.
Titre de la série [COVID-19 health and safety resources]
Type de publication Série - Voir l'enregistrement principal
Langue [Anglais]
Autres langues publiées [Français]
Édition précédente Coronavirus (COVID-19) tips - food processing. 2020
Format Électronique
Document électronique
Note(s) Caption title.
Issued also in French under title: Fabrication et transformation des aliments.
Information sur la publication [Ottawa] : Canadian Centre for Occupational Health and Safety, [2022]
Description 1 online resource (8 unnumbered pages) : illustrations.
Numéro de catalogue
  • CC273-3/42-2022E-PDF
Descripteurs Food industry and trade -- Canada -- Safety measures.
COVID-19 (Disease) -- Canada -- Safety measures.
COVID-19 (Disease) -- Canada -- Prevention.
Industrial hygiene -- Canada.
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.
Date de modification :