Peeling of tomatoes for canning / G.E. Timbers. : A58-4/338E-PDF

"The tomato canning industry in Ontario is a viable sector of Canadian food processing, however, several aspects of this industry warrant study. The production of high quality, whole canned tomatoes is probably the most economically attractive area, when compared with juice, soup or concentrate production, however, it is also the most labour intensive segment, and produces considerable waste which must be removed"--Introduction, page [1].

Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.921203&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canada. Agriculture Canada. Engineering Research Service, issuing body.
Titre Peeling of tomatoes for canning / G.E. Timbers.
Titre de la série Contribution ; no. 338
Type de publication Série - Voir l'enregistrement principal
Langue [Anglais]
Format Électronique
Document électronique
Note(s) "Report no. 7213."
Includes bibliographical references (pages 14-15).
Information sur la publication Ottawa : Engineering Research Branch, Research Branch, Agriculture Canada, December 1973.
Auteur / Contributeur Timbers, G. E.(Gordon Ernest),1940- author.
Description 1 online resource (17 pages) : illustrations.
Numéro de catalogue
  • A58-4/338E-PDF
Descripteurs Canned tomatoes -- Canada.
Tomato industry -- Canada.
Tomates en conserve -- Canada.
Tomates -- Industrie -- Canada.
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.
Date de modification :