Food Safety Action Plan report : 2010-2011 targeted surveys - chemistry : food colours in selected foods. : A104-518/2011E-PDF

"The main objectives of the targeted survey on food colours in selected foods were to establish baseline data regarding the actual use levels of permitted synthetic food colours in selected foods on the Canadian retail market, and obtain information regarding the presence of non-permitted food colours in a variety of foods"--Executive summary, page 3.

Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.937944&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canadian Food Inspection Agency, issuing body.
Titre Food Safety Action Plan report : 2010-2011 targeted surveys - chemistry : food colours in selected foods.
Variante du titre Food colours in selected foods
Type de publication Monographie
Langue [Anglais]
Autres langues publiées [Français]
Format Électronique
Document électronique
Note(s) Cover title.
"TS-CHEM-10/11."
Issued also in French under title: Plan d’action pour assurer la sécurité des produits alimentaires rapport : 2010-2011 études ciblées - chimie : colorants alimentaires dans certains aliments.
Includes bibliographical references (pages 30-32).
Information sur la publication [Ottawa] : Canadian Food Inspection Agency = Agence canadienne d'inspection des aliments, [2011]
Description 1 online resource (32 pages) : graphs
Numéro de catalogue
  • A104-518/2011E-PDF
Descripteurs Coloring matter in food.
Food adulteration and inspection -- Canada.
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.
Date de modification :