Food Safety Action Plan report : 2010-2011 targeted surveys - chemistry : ochratoxin A and deoxynivalenol in selected foods. : A104-525/2011E-PDF
"The main objectives of this survey were to: Establish baseline surveillance data for OTA and DON levels in infant formula, beverages (wine, beer), dried fruit, and grain products (wheat products, corn products, oat products, infant cereals, breakfast cereals); Obtain a snapshot of the OTA levels in these specific commodities relative to Health Canada’s proposed maximum levels for OTA; Compare the prevalence of OTA and DON in infant foods, beverages, and wheat, corn, and oat products found in 2009-2010 with that in 2010-2011"--Executive summary, page 3.
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.937968&sl=1
Ministère/Organisme | Canadian Food Inspection Agency, issuing body. |
---|---|
Titre | Food Safety Action Plan report : 2010-2011 targeted surveys - chemistry : ochratoxin A and deoxynivalenol in selected foods. |
Variante du titre | Ochratoxin A and deoxynivalenol in selected foods |
Type de publication | Monographie |
Langue | [Anglais] |
Autres langues publiées | [Français] |
Format | Électronique |
Document électronique | |
Note(s) | Cover title. Issued also in French under title: Plan d’action pour assurer la sécurité des produits alimentaires rapport : 2010-2011 études ciblées - chimie : ochratoxine A et désoxynivalénol dans les aliments sélectionnés. Includes bibliographical references (pages 22-24). |
Information sur la publication | [Ottawa] : Canadian Food Inspection Agency = Agence canadienne d'inspection des aliments, [2011] |
Description | 1 online resource (24 pages) : graphs |
Numéro de catalogue |
|
Descripteurs | Ochratoxins. Mycotoxins. Food adulteration and inspection -- Canada. |
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.- Date de modification :