Sujets similaires

66 résultats pour « Pathogenic bacteria -- Canada. » trié par pertinence en ordre décroissant
  1. Food Safety Action Plan report : 2009-2010 targeted surveys : targeted survey investigating bacterial pathogens and generic E. coli in fresh leafy green vegetables. A104-494/2010E-PDF
    Numéro de catalogue :
    A104-494/2010E-PDF
    Ministère/Organisme :
    Canadian Food Inspection Agency, issuing body.
    Type de publication:
    Monographie
    Format:
    PDF
  2. Food Safety Action Plan report : 2009-2010 targeted surveys : targeted surveys of bacterial pathogens in cantaloupes in the Canadian market. A104-496/2010E-PDF
    Numéro de catalogue :
    A104-496/2010E-PDF
    Ministère/Organisme :
    Canadian Food Inspection Agency, issuing body.
    Type de publication:
    Monographie
    Format:
    PDF
  3. Food Safety Action Plan report : 2010-2011 targeted surveys : targeted survey investigating bacteria of concern in fresh berries. A104-508/2011E-PDF
    Numéro de catalogue :
    A104-508/2011E-PDF
    Ministère/Organisme :
    Canadian Food Inspection Agency, issuing body.
    Type de publication:
    Monographie
    Format:
    PDF
  4. Food Safety Action Plan report : 2010-2011 targeted surveys : targeted survey investigating bacteria of concern in green onions. A104-509/2011E-PDF
    Numéro de catalogue :
    A104-509/2011E-PDF
    Ministère/Organisme :
    Canadian Food Inspection Agency, issuing body.
    Type de publication:
    Monographie
    Format:
    PDF
  5. Food Safety Action Plan report : 2010-2011 targeted surveys : targeted survey investigating bacterial pathogens and generic E. coli in low-moisture foods. A104-512/2011E-PDF
    Numéro de catalogue :
    A104-512/2011E-PDF
    Ministère/Organisme :
    Canadian Food Inspection Agency, issuing body.
    Type de publication:
    Monographie
    Format:
    PDF
  6. Food Safety Action Plan report : 2011-2012 targeted surveys : targeted survey investigating bacteria of concern in fresh berries. A104-540/2012E-PDF
    Numéro de catalogue :
    A104-540/2012E-PDF
    Ministère/Organisme :
    Canadian Food Inspection Agency, issuing body.
    Type de publication:
    Monographie
    Format:
    PDF
  7. Food Safety Action Plan report : 2011-2012 targeted surveys : targeted survey investigating bacteria of concern in green onions. A104-541/2012E-PDF
    Numéro de catalogue :
    A104-541/2012E-PDF
    Ministère/Organisme :
    Canadian Food Inspection Agency, issuing body.
    Type de publication:
    Monographie
    Format:
    PDF
  8. Food microbiology - targeted surveys : final report : bacterial pathogens in fresh leafy herbs : April 1, 2014 - March 31, 2016. A104-611/2016E-PDF
    Numéro de catalogue :
    A104-611/2016E-PDF
    Ministère/Organisme :
    Canadian Food Inspection Agency, issuing body.
    Type de publication:
    Monographie
    Format:
    PDF
  9. Food microbiology - targeted surveys : final report : bacterial pathogens in fresh-cut ready-to-eat fruits : April 1, 2014 - March 31, 2016. A104-612/2016E-PDF
    Numéro de catalogue :
    A104-612/2016E-PDF
    Ministère/Organisme :
    Canadian Food Inspection Agency, issuing body.
    Type de publication:
    Monographie
    Format:
    PDF
  10. Food microbiology - targeted surveys : final report : bacterial pathogens in pre-packaged, fresh-cut, ready-to-eat vegetables : April 1 2014 - March 31, 2016. A104-613/2016E-PDF
    Numéro de catalogue :
    A104-613/2016E-PDF
    Ministère/Organisme :
    Canadian Food Inspection Agency, issuing body.
    Type de publication:
    Monographie
    Format:
    PDF

Pages de résultat

Date de modification :